Entertainment

Monica Geuze laat lipfillers verwijderen: "Het lijkt alsof het is gaan ophopen"

  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze laat lipfillers verwijderen: "Het lijkt alsof het is gaan ophopen"

Monica Geuze heeft haar lipfillers laten verwijderen. In een nieuwe vlog vertelt ze waarom en laat ze haar volgers een klein stukje van de behandeling zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

OPgehoopt

"Het is niet zoals ik zou willen", zegt Monica in de vlog over haar lippen. Hoewel het al vier jaar geleden is dat ze voor het laatst haar lippen heeft laten opspuiten, lijkt het alsof ze de fillers continu bijwerkt. "Het lijkt wel alsof het is gaan ophopen." De realityster bezocht daarom een cosmetische arts om te kijken of er iets aan haar opgezwollen lippen gedaan kan worden.

48 uur

Uiteindelijk kreeg Monica een paar prikjes in haar lip van de cosmetische arts: "Dat reageert op het spul dat er blijkbaar nog in zit. Binnen 48 uur zou het er compleet uit moeten zijn." Een dag later lijken haar lippen inderdaad minder dik. "Ik heb het idee dat het al minder is, maar dat zou ook kunnen komen doordat het tussen mijn oren zit."

Complimenten

In de comments krijgt Monica veel complimenten over haar lippen. "Je lippen zien er echt een stuk beter uit", laat een YouTuber weten. "Het past veel mooier bij je gezicht", schrijft een andere gebruiker.

Ster advertentie
Ster advertentie