Entertainment

Jay-Z huurde oud-agent in om CEO parfumbedrijf te bespioneren

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jay-Z huurde oud-agent in om CEO parfumbedrijf te bespioneren

Jay-Z heeft een oud-agent ingehuurd om de toenmalig CEO van parfumbedrijf Parlux, waarmee hij in een rechtszaak verwikkeld zit, te bespioneren. Dat blijkt uit rechtbankpapieren in handen van Rolling Stone.

Rechtszaak

De rechtszaak gaat over een gebrek aan promotie van Jay-Z's kant voor het parfum 'Gold' uit 2012, waar hij een sponsordeal mee had. Zo zou hij optredens en interviews ter promotie van het parfum hebben afgeslagen, waardoor het parfumbedrijf claimt 18 miljoen dollar te zijn misgelopen. Jay-Z heeft op zijn beurt een aanklacht tegen Parlux ingediend omdat het bedrijf zelf zijn verplichtingen niet zou zijn nagekomen.

Bespioneerd

Jay-Z werd onlangs opgeroepen om te getuigen, maar deed dit via een videoverbinding, waarna de rechter hem expliciet verzocht om de volgende keer wel aanwezig te zijn. Ook de CEO van Parlux, Donald Loftus, was niet aanwezig en kreeg daarom hetzelfde verzoek. Loftus claimt echter vanwege gezondheidsredenen en het coronavirus zijn leven drastisch te hebben omgegooid en zich zo min mogelijk te willen omgeven met mensen.

Jay-Z huurde vervolgens een oud-agent in om de CEO te bespioneren, waaruit bleek dat Loftus helemaal niet zijn leven drastisch had omgegooid. Zo dineerde hij in de afgelopen weken in een restaurant, was hij aanwezig bij een parade en liep hij rond zonder mondkapje. Deze maand gaat de zaak tussen Jay-Z en Parlux verder.

Ster advertentie
Ster advertentie