Entertainment

Charli D'Amelio haalt als eerste 100 miljoen volgers op TikTok

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Charli D'Amelio haalt als eerste 100 miljoen volgers op TikTok

De kans is groot dat je de video's van de 16-jarig Charli D’Amelio weleens voorbij hebt zien komen op TikTok. Ze heeft momenteel de grens van 100 miljoen volgers gepasseerd en is daarmee de eerste TikTok-ster die zoveel volgers heeft.


Charli is momenteel dus de allerpopulairste TikTok-gebruiker en heeft zelfs meer volgers dan sterren als Will Smit en Jason Derulo. Met hun 43 miljoen en 40 miljoen volgers niet eens in de buurt van het aantal volgers dat de Amerikaanse tiener heeft gehaald.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Negatief in het nieuws

Charli’s zus Dixie heeft momenteel 44 miljoen volgers. Onlangs kwamen de zussen nog negatief in het nieuws vanwege een filmpje op YouTube. Daarin is te zien hoe een privékok een paella met daarin slakken heeft klaargemaakt. De twee tieners lieten duidelijk merken dat ze de Franse delicatesse niet lekker vonden. Dixie moest zelfs naast haar stoel overgeven, omdat ze de maaltijd zo vies vond. Charli vroeg ondertussen om kipnuggets en klaagde dat ze op dat moment 'slechts' 95 miljoen volgers had op TikTok in plaats van 100 miljoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onbeschoft

De twee zussen werden nadat de video online kwam, overladen met boze reacties van kijkers die hun verwend en onbeschoft vonden. Er waren zelfs mensen die hen dood wensten. Charli verloor meer dan een miljoen volgers en liet in een video weten dat ze overwoog te stoppen met TikTok. "Je kunt me niet leuk vinden, maar me aanvallen op mijn uiterlijk en zeggen dat je wilt dat ik er niet ben, daar trek ik de grens", reageerde ze in een emotionele livevideo op Instagram.

Ondanks alle negativiteit die zich de afgelopen dagen heeft afgespeeld, heeft Charli toch in een korte tijd volgers weten terug te winnen waardoor ze nu de populairste persoon op TikTok is.

Ster advertentie
Ster advertentie