Entertainment

Cardi B kondigt langverwachte nieuwe single 'Hot Shit' aan

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Cardi B kondigt langverwachte nieuwe single 'Hot Shit' aan

Hoewel Cardi B sinds 2018 geen nieuw album heeft gedropt, stond de New Yorkse rapper de afgelopen jaren nog steeds in de spotlight met dikke hits als WAP en Up. Om haar fans zoet te houden tot de release van haar volgende plaat, keert Cardi aanstaande vrijdag terug met een gloednieuwe track genaamd Hot Shit.

Zomerhit?

De artieste maakte de releasedatum van Hot Shit bekend middels een geanimeerde teaser op Instagram. In de korte video krijgen fans een snippet te horen van het nummer, dat op het eerste gehoor een regelrechte zomerhit lijkt te gaan worden. Dat kan ook haast niet anders, aangezien niemand minder dan producer Tay Keith (bekend van hits zoals Before I Let Go van Beyoncé en Sicko Mode van Travis Scott) de beat verzorgt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nóg een aankondiging

Hot Shit is niet het enige wat Cardi in petto heeft voor fans. In de caption bij de teaser maakte ze namelijk bekend dat fans morgen nog een grote aankondiging kunnen verwachten. Mogelijk gaat het om een releasedatum van haar tweede album. Onlangs maakte de rapper bekend dat haar album nog niet af is vanwege "technische problemen".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie