Entertainment

YouTuber moet Cardi B 1,25 miljoen dollar betalen voor smaad en laster

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. YouTuber moet Cardi B 1,25 miljoen dollar betalen voor smaad en laster

YouTuber Tasha K. moet Cardi B een schadevergoeding van 1,25 miljoen dollar (1,11 miljoen euro) betalen, zo meldt Billboard. Cardi sleepte de YouTuber voor de rechter nadat ze in 2018 en 2019 roddels verspreidde over de rapper via YouTube en sociale media.

Drugsgebruik en soa's

Tasha K beweerde destijds dat Cardi B drugs zou gebruiken en als prostituee meerdere soa's had opgelopen. Daarnaast zei de YouTuber dat Cardi's drugsgebruik plaatsvond in de periode dat ze zwanger was van haar dochter Kulture. Na de video's gezien te hebben, besloot Cardi in 2019 een rechtszaak aan te spannen tegen de YouTuber.

Smaad en laster

Tasha K werd gisteren in een rechtbank in de staat Georgia onder andere schuldig bevonden aan smaad en laster en moet nu een schadevergoeding van 1,25 miljoen dollar betalen. Mogelijk komt daar ook nog een boete en een vergoeding voor juridische kosten bovenop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Depressief en verslagen"

Tijdens de eerste zitting in de rechtszaak verklaarde Cardi B dat ze zelfmoord overwoog en last had van angstaanvallen door de roddels die de YouTuber verspreidde. "Ik had het gevoel dat alleen een demon dit kon doen. Ik was depressief en voelde me verslagen. Ik wilde niet eens met mijn man in bed slapen. Het voelde alsof ik mijn kind niet eens verdiende."

Ster advertentie
Ster advertentie