Up 2 Date

Cardi B overwoog zelfmoord na beschuldigingen van drugsgebruik door YouTuber

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B overwoog zelfmoord na beschuldigingen van drugsgebruik door YouTuber

Cardi B heeft afgelopen donderdag in de rechtbank in de staat Georgia gezegd dat ze zelfmoord overwoog nadat YouTuber Tasha K. verschillende video's maakte waarin ze naar verluidt leugens over de rapper verspreidde. Dat meldt TMZ die de rechtszaak, die Cardi B heeft aangespannen tegen de YouTuber, op de voet volgt.

Drugsgebruik en soa's

Tasha plaatste in 2018 en 2019 diverse video's op YouTube waarin ze beweerde dat Cardi B drugs zou gebruiken en als prostituee meerdere soa's had opgelopen. Daarnaast zei de YouTuber dat Cardi's drugsgebruik plaatsvond in de periode dat ze zwanger was van haar dochter Kulture. Na de video's gezien te hebben, besloot Cardi een rechtszaak aan te spannen tegen de YouTuber.

Leugens

In de aanklacht tegen Tasha zegt Cardi dat ze opzettelijk leugens over haar verspreidde om meer bezoekers naar haar YouTubekanaal te krijgen. "Ik had het gevoel dat alleen een demon dit kon doen", liet Cardi weten in tijdens de zitting. Cardi barstte in tranen uit toen ze vertelde dat ze zelfmoord had overwogen na het zien van de video's. "Ik was depressief en voelde me verslagen. Ik wilde niet eens met mijn man in bed slapen. Het voelde alsof ik mijn kind niet eens verdiende."

'Depressieve muziek'

In november vorig jaar kreeg Cardi kritiek op haar uitingen over rappers die volgens haar 'depressieve muziek' maken. Via Instagram liet ze weten dat veel rappers vandaag de dag dood willen, omdat ze depressief zijn. Fans vonden haar opmerking ongevoelig waarna ze haar excuses aanbood en aangaf dat ze haar mening verkeerd had verwoord.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hulp bij depressie

Heb jij last van een depressie of andere psychische problemen? Het is heel belangrijk om hierover te praten. Neem contact op met Mind Korrelatie. Zij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar via 0900-1450. Je kunt ook chatten, mailen of WhatsAppen voor advies en hulp via mindkorrelatie.nl.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfbeschadiging, zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

Ster advertentie
Ster advertentie