Entertainment

Cardi B haalt uit naar rappers die 'depressieve' muziek maken: "Iedereen wil dood tegenwoordig"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Cardi B haalt uit naar rappers die 'depressieve' muziek maken: "Iedereen wil dood tegenwoordig"

Cardi B heeft het helemaal gehad met hedendaagse hiphop. Tijdens een Instagram Live-sessie uitte Cardi haar ongenoegen over rappers die 'depressieve' muziek maken en wil ze weer beats horen waar je los op kunt gaan.

Deprimerende beats

Volgens Cardi gebruiken rappers tegenwoordig vooral deprimerende beats die allemaal hetzelfde klinken. Tot haar ergernis worden veel van deze nummers ook in stripclubs gedraaid waar ze totaal niet op zit te wachten. "Het lijkt wel alsof we telkens dezelfde track te horen krijgen", aldus de rapper. "Rappers maken muziek met dezelfde deprimerende beat en iedereen lijkt wel dood te willen tegenwoordig. Letterlijk iedereen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drank- en drugsgebruik is het probleem

Cardi denkt dat het probleem vooral voortkomt uit het veelvuldige drank- en drugsgebruik van rappers. Zo zouden ze moeten stoppen met wiet roken en lean - een drankje op basis van hoestdrank - drinken. "Dat is het ding met rappers. Zodra ze geld beginnen te verdienen, gaan ze te veel wiet en lean kopen, waardoor ze die langzame shit gaan maken. Ik wil los gaan. Ik ben het zat om dezelfde tracks te horen in de club. De clubs en strippers hebben me nodig!"

Perfecte balans

Hoewel ze tijdens de livestream luid en duidelijk haar ongezouten mening deelde met haar volgers kwam ze daar een dag later op terug. Middels een tweet bood ze haar excuses aan in het geval ze haar mening niet juist had verwoord. Ook liet ze weten dat ze vooral een perfecte balans wil tussen "rap en turn up".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie