Entertainment

Cardi B aan de slag als creatief directeur bij Playboy

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B aan de slag als creatief directeur bij Playboy

Cardi B is making money moves! De 29-jarige rapper mag er binnenkort een nieuwe functie op haar cv bijschrijven, want ze wordt creatief directeur bij Playboy. Dat laat ze weten in een Instagrampost. "Lid worden van de Playboy-familie is een droom en ik weet dat jullie het geweldig gaan vinden wat we hebben samengesteld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Droom die uitkomt'

Cardi zal onder meer aan de slag gaan met de Playboy-kledinglijn, 'seksuele wellness merchandise' en online redactie. Verder wordt ze founding creative director van Centerfold, een platform van Playboy dat moet concurreren met OnlyFans.

De rapper noemt haar nieuwe functie 'een droom die uitkomt'. "Zolang ik me kan herinneren voel ik me al verbonden met Playboy. Het is echt hét originele platform voor ongecensureerde creativiteit en ik ben geïnspireerd door hun geweldige nalatenschap van het vechten voor persoonlijke vrijheid", zegt ze in een statement van het bedrijf.

Eigen slagroom

Cardi B is grote stappen aan het zetten op zakelijk gebied. Deze week bracht ze namelijk ook Whipshots uit: haar eigen slagroom met daarin vodka, verkrijgbaar in verschillende smaken. "Over de top, sexy en uniek, net als ik", aldus Cardi. De producten waren al twee keer binnen no time uitverkocht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie