Entertainment

Travis Scott krijgt veel kritiek na kopen schoolbus voor dochtertje Stormi

foto: Instagram: @kyliejenner
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott krijgt veel kritiek na kopen schoolbus voor dochtertje Stormi

Een speelgoedauto als verjaardagscadeau hebben veel kinderen weleens gekregen. Travis Scott ging voor de verjaardag van zijn dochtertje Stormi echter ietsjes verder. Hij kocht namelijk een echte gele schoolbus voor haar. Dat zorgde voor veel discussie op social media.

Verrassing

Kylie Jenner, de moeder van Stormi, deelt in haar Instagram Stories foto's waarop Stormi in en naast de bus te zien is. "Stormi had het de laatste tijd alleen maar over dat ze in een grote gele bus wilde rijden", schrijft Kylie. "Papa heeft haar verrast."

Kritiek

Ontzettend lief dat Travis zoiets fixt voor zijn kindje. Maar niet iedereen is het daarmee eens. Zo is er veel discussie ontstaan over het cadeautje van Travis. "Rijke mensen zijn zo raar", schrijft ene @lightsupgab op Twitter. De tweet kreeg binnen de kortste keren meer dan 78.000 likes en honderden reacties.

Zo zijn verschillende mensen het eens met @lightsupgab. "Ze zouden haar ook gewoon naar school kunnen sturen, dan komt zo'n bus haar vanzelf ophalen!", schrijft een andere Twitteraar. Iemand anders tweet: "Het is geen goed idee om een kind op zo'n jonge leeftijd te verwennen. Dat is vragen om een leven vol moeilijkheden als volwassene".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Steun

Naast de negatieve reacties kon de actie van Travis ook op steun rekenen. "Hoezo is het fout om geld te hebben en daarmee de wens van je kind in vervulling te brengen?", schrijft een Twitteraar. Iemand anders voegt daaraan toe: "We zeggen altijd dat we alles zouden doen voor onze kinderen. Sommigen hebben gewoon de mogelijkheid om net een stapje verder te gaan. Als mijn kind zoiets onschuldigs als dit zou willen, zou ik het regelen als ik de middelen had."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie