Music

Travis Scott omschrijft aankomende album als "psychedelische rock"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott omschrijft aankomende album als "psychedelische rock"

Travis Scott heeft zijn aankomende album in een interview omschreven als"psychedelische rock". Het album, dat naar alle waarschijnlijkheid UTOPIA zal gaan heten, wordt later dit jaar verwacht.

'psychedelische rock'

Het is bijna drie jaar geleden sinds Travis Scott zijn laatste album, ASTROWORLD, uitbracht. Dat album werd een enorm succes en dus kunnen fans niet wachten tot zijn volgende project uitkomt. De artiest zit momenteel in Frankrijk voor een samenwerking met modemerk Dior, maar sprak tijdens een interview met WWD ook kort over UTOPIA.

"Ik zit in een nieuwe album modus waarbij het klinkt als psychedelische rock", legt Travis Scott uit. "Dus net zoals bij cactussen en paddenstoelen, ga je misschien trippen", aldus de artiest, die in de afgelopen tijd kleine stukjes van zijn nieuwe muziek liet horen tijdens modeshows en ook in een Spotify-reclame.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samenwerkingen met grote merken

Ondanks dat het een tijdje geleden is sinds er een nieuw album van Travis is uitgekomen, kan men niet zeggen dat hij stilzit. In het afgelopen jaar ging hij samenwerkingen aan met enorme merken als Dior, Nike, Playstation en ook McDonald's. In het interview met WWD praat hij over de diversiteit van de merken waar hij aan verbonden is. "High-end kleding, en zelfs couture, heb ik altijd al leuk gevonden. En ik denk zelfs niet dat er een verschil zit tussen Dior en McDonald's. Het zijn gewoon dingen waar ik van houd in mijn natuurlijke staat", aldus Travis.

Ster advertentie
Ster advertentie