Entertainment

Selena Gomez vierde haar 28e verjaardag en de beelden zijn jaloersmakend

foto: Instagram @raquellestevens
  1. Newschevron right
  2. Selena Gomez vierde haar 28e verjaardag en de beelden zijn jaloersmakend

Selena Gomez is woensdag alweer 28 jaar oud geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ze deed dat met een midsummer diner in de buitenlucht. Een paar beelden van de verjaardag zijn naar buiten gekomen en die zijn jaloersmakend.

beste vrienden

Twee van de beste vrienden van Selena, Raquelle Stevens en Courtney Lopez, plaagden ons met wat foto's van de verjaardag van hun best friend. Zo valt er op het Instakiekje van Raquelle te zien dat er een grote tafel gedekt is, met daaromheen duizenden rozenblaadjes die het hele plaatje nog even extra romantisch maken.

foto's vergeten

Selena en Courtney gaven achteraf toe zo druk te zijn geweest met de verjaardag vieren, dat ze zijn vergeten om foto's te nemen. Courtney plaatste daarom een foto met Selena op haar Instagram, waarin ze zegt dat ze alle kleffe woorden voor een kaart bewaart, "maar ik hou voor altijd van jou!" Op een andere foto is te zien dat de meiden naar de film Sweet Home Alabama hebben gekeken.

in het moment

Ook Selena hield het bij een paar poloroids. "Ik heb mijn telefoon een beetje gelaten voor wat het was gisteren, zodat ik echt in het moment kon zijn. Maar ik heb al jullie berichten vandaag gelezen", vertelt ze onder de foto's op haar Insta.

"Ik wil jullie stuk voor stuk bedanken voor al jullie berichten. Ik voel zoveel liefde van jullie allemaal. Ik hou echt heel veel van jullie. Op mijn 28e!"

Ster advertentie
Ster advertentie