Entertainment

Simone Boseman eert Chadwick in emotionele speech

foto: IFP Gotham Awards / AFP
  1. Newschevron right
  2. Simone Boseman eert Chadwick in emotionele speech

Simone Boseman gaf gisteren tijdens de jaarlijkse Gotham Awards een emotionele speech, nadat ze in naam van haar man de Tribute Award ontving. "Dankjewel Chad. Blijf alsjeblieft je licht op ons schijnen", luidde een deel van haar speech. Het was de eerste keer sinds Chadwicks dood dat ze openlijk over hem sprak.

Eerlijkheid

"Hij is de meest eerlijke man die ik ken", luidt het begin van de speech. "Hij zocht naar eerlijkheid in zichzelf, maar probeerde dat ook over te brengen naar degenen om hem heen. De waarheid is makkelijk te negeren. Maar als iemand niet in eerlijkheid leeft, is het onmogelijk om te leven. Daarom leefde hij zijn leven in eerlijkheid. We moeten Chads leefwijze koesteren en er van leren." Daarna sluit Simone zichtbaar geëmotioneerd haar speech af: "Het is een eer om deze prijs te mogen ontvangen in naam van mijn man. Chad, dankjewel voor alles. Ik hou van je en ik ben ontzettend trots op je."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gotham Awards

De Gotham Awards is een jaarlijks filmfestival waarin onafhankelijke filmmakers in de spotlight worden gezet. Er zijn verschillende prijzen te winnen zoals Best Actor, Best Actress en de Tribute Award. Door de coronamaatregelen werden de prijzen dit jaar online uitgereikt. De Tribute Award wordt gegeven aan de acteur of regisseur die een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan de filmgemeenschap.

Ster advertentie
Ster advertentie