Naar homepage
Entertainment

Ex-man Britney Spears aanwezig bij bestorming Capitool

foto: Twitter: TMZ
  1. Newschevron right
  2. Ex-man Britney Spears aanwezig bij bestorming Capitool

Jason Alexander, de ex-man van Britney Spears, was woensdag aanwezig bij de bestorming van het Capitool in Washington. Op sociale media deelde hij meerdere foto's van zichzelf bij het Congresgebouw. Britney trouwde in 2004 met Alexander in Vegas; een huwelijk dat slechts 55 uur duurde.

Fanatiek Trump-supporter

Hoewel het niet duidelijk is of Alexander ook daadwerkelijk het gebouw in is gegaan, was uit zijn sociale media wel op te maken dat hij aanwezig was. Alexander had een muts op met nummer 45 erop, wijzend op de 45e president: Donald Trump. Hij schreef onder andere: "Ik ben in DC, waar miljoenen mensen naartoe zijn gekomen. Waar zijn mijn andere patriotten? Stap nu op de Trumptrein, als je later iets aan je kleinkinderen wilt vertellen."

De ex-man van Britney plaatst op sociale media regelmatig lovende teksten over de huidige president en is bijvoorbeeld ook sterk tegen het dragen van mondkapjes. "Ik draag er geen, omdat ik niet luister naar tirannieke orders. Ik hecht geen waarde aan materiële spullen en ben er klaar voor om iedereen uit de weg te ruimen die me dwars zit."

Wild avondje

Britney Spears en Jason Alexander trouwden in 2004 in Las Vegas en bleven vervolgens slechts 55 uur getrouwd. De twee zijn oude jeugdvrienden, die tijdens een wild weekendje in Vegas besloten te trouwen. Toen de kater eenmaal was uitgewerkt, vroeg Britney meteen een echtscheiding aan.

Ster advertentie
Ster advertentie