Naar homepage
Entertainment

Dr. Dre in ziekenhuis na hersenbloeding

bron: AFP
  1. Newschevron right
  2. Dr. Dre in ziekenhuis na hersenbloeding

Dr. Dre ligt in het ziekenhuis. De 55-jarige artiest en zakenman werd deze week getroffen door een hersenbloeding. Het gaat naar omstandigheden goed met hem, zo laat hij weten op social media.

Heel goed

"Het gaat heel goed met me en ik wordt uitstekend verzorgd door mijn medische team", schrijft Dr. Dre op Instagram. "Ik mag snel weer naar huis." De rapper/producer bedankt daarnaast zijn familie, vrienden en fans voor alle steun en doet een shoutout naar alle medische professionals van Cedars Sinai Medical Center, het ziekenhuis waar hij in ligt in Los Angeles.

Volgens TMZ is er nog geen oorzaak van de hersenbloeding vastgesteld. De artsen doen daar momenteel onderzoek naar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

scheiding

Dr. Dre, die in 2019 door Forbes werd uitgeroepen tot best verdienende artiest van het decennium, ligt al een tijdje in een vechtscheiding met zijn vrouw Nicole. Zij eist dat Dre haar maandelijks twee miljoen dollar aan partneralimentatie gaat betalen. Ook wil ze vijf miljoen krijgen om de advocaatkosten te dekken.

Andre, zoals de artiest heet, ging keihard tegen de eisen van zijn vrouw in. Volgens hem zijn de twee onder huwelijkse voorwaarden getrouwd, maar volgens Nicole heeft Dr. Dre die papieren twee jaar na hun trouwerij voor haar ogen verscheurd. Aanstaande woensdag vindt er een hoorzitting plaats over deze kwestie. Uiteraard zal Dr. Dre hier in ieder geval niet bij aanwezig zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie