Entertainment

Ex-vrouw Dr. Dre eist bijna 2 miljoen per maand alimentatie

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Ex-vrouw Dr. Dre eist bijna 2 miljoen per maand alimentatie

Als je gaat scheiden kun je in sommige gevallen alimentatie ontvangen van je ex-partner. Dan denk je misschien aan maximaal een paar honderd euro per maand, maar de ex-vrouw van Dr. Dre neemt daar geen genoegen mee. Nicole Young eist volgens TMZ namelijk een maandelijkse toelage van Dr. Dre van 1.936.399 dollar.

820 miljoen bij elkaar gespaard

Toegeven: Dr. Dre lijkt wel een aardig bedrag te kunnen missen. De rapper zou met zijn muziekcarrière en zijn elektronicamerk Beats By Dr. Dre zo ongeveer 820 miljoen dollar bij elkaar hebben gespaard. Nicole heeft afgelopen zomer na 24 jaar huwelijk de scheiding met hem aangevraagd en zou de helft van zijn vermogen eisen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

huwelijkse voorwaarden

Dr. Dre (Andre), ging daar direct keihard tegenin. Volgens hem zijn de twee onder huwelijkse voorwaarden getrouwd, maar volgens Nicole heeft Dr. Dre die papieren twee jaar na hun trouwerij voor haar ogen verscheurd. Als je trouwt onder huwelijkse voorwaarden stel je, samen met een notaris, een overeenkomst op waarin de rechten op bepaalde bezittingen en inkomsten zijn vastgesteld.

onafhankelijk

Volgens insiders die hun verhaal hebben gedaan bij TMZ is Dr. Dre niet van plan om zijn (ex)-vrouw te gaan betalen. Ze woont namelijk nog in zijn huis in Malibu, gebruikt zijn personeel nog steeds en ze rijdt nog altijd rond in zijn auto's. Nicole zou echter tegen de rechter hebben gezegd dat ze niet meer afhankelijk wil zijn van Andre. Met hem heeft ze twee kinderen: zoon Truice en dochter Truly. Allebei de kinderen zijn al boven de 18 jaar oud. Dat betekent dat Dr. Dre zich in elk geval geen zorgen hoeft te maken over kinderalimentatie.

Ster advertentie
Ster advertentie