Entertainment

OH MY! Festival voegt o.a. Stefflon Don, WizKid en Rick Ross toe aan line-up

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. OH MY! Festival voegt o.a. Stefflon Don, WizKid en Rick Ross toe aan line-up

Nog een paar maanden en dan barst het festivalseizoen weer los. Organisatoren zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen. Zo ook OH MY! Festival, dat dit jaar plaatsvindt in de Kuip in Rotterdam. Vandaag voegen zij weer een een grote hoeveelheid namen toe aan de line-up, waaronder Stefflon Don, WizKid, Rick Ross, Ty Dolla $ign, Ginuwine en King Promise.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Binnen- en buitenlandse artiesten

Naast bovenstaande namen zijn ook Mabel, D-Block Europe, Major League DJz, Darkoo en Bujoo aan de lijst toegevoegd. Natuurlijk zullen er ook flink wat Nederlandse artiesten op het podium te zien zijn. Zo vind je onder anderen Bilal Wahib, Jonna Fraser, Ronnie Flex, Josylvio, Kevin, Lijpe, Sevn Alias, Chivv, Dopebwoy, Broederliefde, Henkie T, Sigourney K, Idaly, Qlas & Blacka en Yxng Le dit jaar op het festival.

Meer dan 50 artiesten

Het programma van OH MY! Festival was al behoorlijk vol. Zo werd eerder al aangekondigd dat het festival DaBaby, Lil Baby, Lil Durk, Tyga, Tory Lanez en J Holiday naar Rotterdam haalt, net als afro-artiesten Rema, CKay en Omah Lay. In totaal zullen er meer dan 50 artiesten optreden.

Terug na 2 jaar

OH MY! Festival vindt plaats op 25 en 26 juni. FunX sprak vorige maand met de organisatie over hoe zij na twee jaar cancelen aankijken tegen komende zomer. "Het klinkt makkelijk, zo van: het gaat helaas niet door. Maar het was voor ons heel pijnlijk om die teleurstelling over te brengen naar het publiek. Daar hebben we het zwaar mee gehad", aldus Joëlle van de organisatie.

Ze kunnen bij OH MY! niet wachten om hun publiek weer te verwelkomen en zichzelf te overtreffen. "We kunnen het wel heel lang hebben over hoe zwaar het is geweest, maar dat is het voor iedereen. We hebben iets negatiefs omgezet in iets positiefs door de tijd te gebruiken om ons festival beter en groter te maken. We voelen allemaal wel dat het dit jaar moét doorgaan, daarom blijven we zo positief."

Ster advertentie
Ster advertentie