Music

Lil Baby en Lil Durk komen in juni naar De Kuip tijdens OH MY!

foto: Instagram: @lilbaby
  1. Newschevron right
  2. Lil Baby en Lil Durk komen in juni naar De Kuip tijdens OH MY!

Lil Baby en Lil Durk staan komend jaar op het OH MY! Music Festival. De organisatie kondigde de artiesten vandaag aan en maakte verder bekend dat het festival wordt verplaatst naar Rotterdam. De Kuip is namelijk de nieuwe thuisbasis van het evenement. Daarnaast wordt er een extra festivaldag toegevoegd. Dat betekent dat het festival de komende editie 80.000 mensen kan verwelkomen, verdeeld over twee dagen.

Line-up

De Amerikaanse hiphopartiesten Lil Baby en Lil Durk behoren momenteel tot de meest populaire rappers van het moment. Lil Baby, die door zijn fans The Hero wordt genoemd, is niet meer weg te denken uit de scene door tracks als Freestyle, Drip Too Hard en On Me. Lil Durk, ook wel The Voice genoemd, had zijn grote doorbraak bij het internationale publiek door zijn featuring op Drake's Laugh Now Cry Later. Lil Baby en Lil Durk hebben dit jaar samen de tape The Voice Of The Heroes gedropt, refererend naar de bijnamen van beide artiesten. Fans hopen natuurlijk dat de supersterren gezamenlijk ook nog een aantal tracks zullen performen in De Kuip.

Het evenement staat komend jaar gepland op zaterdag 25 en zondag 26 juni. De volledige line-up zal in januari 2022 bekend gemaakt worden door de organisatie. Tijdens eerdere edities van OH MY! Music Festival traden onder meer Ne-Yo, Roddy Rich, Wiz Khalifa, Trey Songz en Meek Mill op.

Rotterdam

Volgens de CEO van OH MY! Music Festival, Ufuk Baydar, is de stap naar Rotterdam logisch. ''Rotterdam is altijd street culture minded geweest, het is de stad waar hiphop groot werd en nog altijd populair is. De stad is multicultureel, met meer dan 170 nationaliteiten. Daarbij past een groot R&B, hiphop, rap & afrobeats festival. Dit is een perfecte match.'' Verder blikt Baydar terug op de laatste editie in 2019. ''De laatste editie in 2019 was binnen 12 uur uitverkocht. We zijn daarom op zoek gegaan naar groeimogelijkheden en onze nieuwe locatie, De Kuip, biedt daarin eindeloze mogelijkheden die passen bij onze ambities.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie