Entertainment

50 Cent heeft ster op Walk of Fame en ontvangt mooie woorden van Eminem

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent heeft ster op Walk of Fame en ontvangt mooie woorden van Eminem

50 Cent heeft zijn eigen ster gekregen op de Walk of Fame in Hollywood! Bij de onthulling waren verschillende vrienden en collega's van de 44-jarige rapper aanwezig, zoals Eminem, Dr. Dre en de castleden van Power. Eminem hield een mooie speech, waarin hij zijn bewondering voor zijn oude vriend uitsprak:

"Ik ben hier niet alleen omdat hij een zakenpartner is. Hij is een van mijn beste vrienden van de hele wereld. Ik kan wel zeggen dat het leuker is om zijn vriend te zijn dan zijn vijand, want hij is meedogenloos. En hij stopt niet."

Speech

Eminem blikt terug op de dag waarop hij 50 Cent leerde kennen: "Hoewel ik me niet veel herinner van 2002, herinner ik me de eerste ontmoeting met 50 nog heel goed. Een van de dingen die me opviel wanneer hij de kamer binnenkwam, was zijn uitstraling. Het voelde gewoon alsof hij een ster ging worden. Hij had het hele pakket."

Ook uit hij zijn respect voor 50's prestaties als artiest, ondernemer en regisseur: "Hij doet het eigenlijk allemaal. En hij hielp mij ook door heel veel moeilijke tijden heen. Hij was er altijd als ik hem nodig had. [...] Hollywood maakt officieel wat Dre en ik vanaf het begin al wisten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ik wilde bij die van Trump'

Op een foto die 50 Cent op zijn Instagram plaatste, is te zien dat zijn ster voor een hamburgerrestaurant ligt. Zelf had hij eigenlijk een andere spot in gedachte: "Ik wilde eigenlijk dat het vlakbij die van Trump zou liggen, zodat ik elke keer in beeld zou komen als die vernield wordt", luidt het bijschrift.

Ster advertentie
Ster advertentie