Entertainment

Frenna en Rotjoch samen met koning en koningin naar legendarische studio in Atlanta

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Frenna en Rotjoch samen met koning en koningin naar legendarische studio in Atlanta

Frenna en Rotjoch krijgen maandag de eer om een legendarische studio in Atlanta te bezoeken met niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Samen met het koningspaar zullen Frenna en Rotjoch naar de VS afreizen voor een rondleiding door Patchwerk Recording Studios. Daarnaast zal er ook een werkbezoek worden gebracht aan de hiphophoofdstad New York.

Werkbezoek VS

Het werkbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima staat in het teken van de geschiedenis tussen de Verenigde Staten en Nederland op economisch gebied. Naast een aantal ministers, is nu ook bekend geworden dat Frenna en Rotjoch mee zullen gaan met de vierdaagse trip.

Studio

Patchwerk Recording Studios, die Frenna en Rotjoch zullen bezoeken met het koningspaar, is niet zomaar een studio. De studio in Atlanta is namelijk door vele legendarische artiesten gebruikt. Zo hebben 2Pac, Beyoncé, Outkast en Madonna ooit een album opgenomen in de studio.

Eerder geridderd

Het is niet voor het eerst dat Rotjoch wordt opgemerkt door het koninklijk huis. In 2018 werd hij al geridderd in de Orde van Oranje-Nassau. Dit had hij te danken aan zijn prestaties met 101Barz.

Ster advertentie
Ster advertentie