Entertainment

The Rock en Danny DeVito crashen een bruiloft en zingen een liedje voor het koppel

foto: Instagram/therock
  1. Newschevron right
  2. The Rock en Danny DeVito crashen een bruiloft en zingen een liedje voor het koppel

Dwayne Johnson houdt van een grapje op Instagram, maar meestal zien we hem gek doen met Kevin Hart. Voor de verandering is hij deze keer onverwachte dingen gaan doen met Danny DeVito, de topacteur met wie de spierbundel binnenkort samen te zien is in Jumanji: The Next Level. In een video die op de Instagram van The Rock staat, zien we hoe ze samen besluiten om een bruiloft crashen.

LiefdesAdvies van The Rock en DeVito

Op de bruiloft zag niemand dit aankomen, want iedereen kijkt verbaast, van de obers en de gasten tot het pasgetrouwde stel: Kristine en Will. En natuurlijk sluiten Dwayne en Danny af met een paar woorden van hilarisch advies. DeVito adviseert een groot huis, zodat je elkaar niet te vaak tegenkomt. The Rock leert de bruidegom een combinatie van vijf wijze woorden: "Ja schat, jij hebt gelijk!"

Jumanji: The Next Level

In Jumanji: The Next Level speelt Danny DeVito een opa die in het lichaam van Dwayne Johnson terechtkomt. Danny Glover speelt zijn oude vriend die in het lichaam van Kevin Hart beland. Samen met de anderen moeten ze Spencer, de hoofdrolspeler uit de vorige Jumanji-film, zien te vinden en redden uit de wereld van Jumanji.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie