Entertainment

Ali B gaat groot concert geven voor eenzame ouderen

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Ali B gaat groot concert geven voor eenzame ouderen

Ali B wil wat doen voor de eenzame ouderen in Nederland. Daarom heeft hij besloten speciaal voor deze groep een concert te organiseren. En dat pakt hij niet klein aan. In AFAS Live wil hij het grootste concert ooit voor eenzame oudjes gaan geven. Dat vertelde hij gisteren in De Wereld Draait Door.

"Dit wordt misschien wel een van de dingen die ik ga doen in mijn carrière die het meeste aankomt. Je wilt gewoon nut hebben!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

eenzaamheid

De rapper vertelt dat hij onlangs op pad was in Amsterdam met een van de The Voice-finalisten. Bij een zorgcentrum kwam hij een vrouw in een rolstoel tegen die hem vroeg of hij 'alsjeblieft een rondje met hem wilde lopen' omdat niemand dat met haar wou doen. "Dat tekende haar eenzaamheid", zegt Ali. Vervolgens zongen ze het liedje Geef Mij Maar Amsterdam voor de dame. "Er kwam leven in haar ogen en ze zong mee. Het ontroerde mij."

Concert

Dit was voor hem het moment om actie te ondernemen en AFAS Live te bellen met de plannen voor een concert. Wanneer het concert vol oude liedjes plaats zal vinden, is nog niet bekend. Ali geeft in ieder geval aan dat AFAS positief heeft gereageerd.

Ster advertentie
Ster advertentie