Entertainment

Bilal Wahib is binnenkort te zien in nieuwe film 'Meskina'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib is binnenkort te zien in nieuwe film 'Meskina'

Onlangs kreeg Bilal Wahib het zwaar te verduren toen er ophef ontstond naar aanleiding van een livestream van hem en Oussama Ahamoud, waarin hij een minderjarig jongetje vroeg zijn geslachtsdeel te tonen. Sindsdien hebben verschillende partijen de samenwerking met hem verbroken. Toch is de acteur binnenkort op het witte doek te zien in de film Meskina.

Vorig jaar opgenomen

Meskina is een komediefilm over Leyla, gespeeld door Maryam Hassouni, die haar eigen weg probeert te vinden in het leven ondanks alle verwachtingen die horen bij het ideaalbeeld dat familie, liefde en werk met zich meebrengt. Naast Bilal Wahib zijn er ook rollen weggelegd voor onder anderen Soundos El Ahmadi en Najib Amhali. De opnames voor Meskina vonden in de zomer van 2020 plaatst en wordt ondanks alle commotie rondom de livestream nog steeds in zijn originele vorm uitgebracht.

Trots op de film

De filmdistributeur WW Entertainment en producent Newbe lieten in een statement weten trots te zijn op de film en ernaar uit te kijken om Meskina aan het publiek te tonen. Het is niet bekend of ze hebben overwogen om Bilal Wahib uit de film te knippen. Wel gaven ze aan dat ze zijn gedrag "vanzelfsprekend afkeuren". Als de bioscopen deze zomer opengaan, zal Meskina in juli in première gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie