Entertainment

Trailer Temptation Island 2020 is smullen geblazen!

foto: Videostill RTL
  1. Newschevron right
  2. Trailer Temptation Island 2020 is smullen geblazen!

We konden kortgeleden opgelucht ademhalen: ondanks de drama rondom reality tv nadat een deelnemer van De Villa iemand op televisie aanrandde, komt Temptation Island toch op televisie. En de trailer van het komende seizoen is uit!

trailer belooft veel goeds

Vanaf 26 februari kunnen we weer genieten van onze favoriete guilty pleasure televisie. De trailer belooft al veel goeds. We zien niet heel veel, maar wel dat er in ieder geval twee mensen het bed met elkaar lijken te delen. Ook vloeien er tranen en horen we uitspraken als ‘In onze relatie zit alles echt wel goed’, onder begeleiding van beelden waaruit blijkt dat dat nog te betwijfelen valt…

vijf koppels in plaats van vier

Toen kortgeleden koppeltjes bekend werden gemaakt, waren er maar vier koppels te zien op foto's gepubliceerd door RTL. Het gerucht gaat echter dat er ook deze keer weer vijf koppels meedoen, net als in de vroegere edities van Temptation Island. Vier van die koppels zijn in ieder geval al wel bekendgemaakt: dat gaat om Christian en Angela, Gianni en Melissa, Arda en Elke en Karim en Roshina. Alleen het koppel Simone en Zach, waar door Team Tempa over gesproken wordt, is nog niet onthuld.

nieuwe regels

In het nieuwe seizoen zijn er ook nieuwe regels voor de koppels, wat deze regels zijn wordt als het goed is binnenkort bekend gemaakt. Dan zullen we ook wel te weten komen wie de nieuwe verleiders en verleidsters worden, want ook daar hebben we nog niets van gezien.

Ster advertentie
Ster advertentie