Entertainment

Machine Gun Kelly slaat glas champagne kapot op zijn hoofd en geeft bloederig optreden

foto: lev radin/Shutterstockfoto: lev radin/Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Machine Gun Kelly slaat glas champagne kapot op zijn hoofd en geeft bloederig optreden

Machine Gun Kelly heeft zijn fans flink laten schrikken. Tijdens een optreden op een afterparty in New York sloeg de rapper plotseling een glas champagne kapot op zijn hoofd. Bebloed en met een dikke snee in zijn wenkbrauw zette hij zijn optreden rustig voort.

Bebloed gezicht

Online gaat een video rond waarop te zien is dat Machine Gun Kelly op het podium staat. "Het kan me geen fuck schelen, bro. Het kan me niets schelen", zegt hij in de microfoon. Vervolgens slaat hij een glas kapot op zijn hoofd. Terwijl het publiek geschrokken toekijkt, zingt hij met een bebloed gezicht zijn nummer My Ex's Best Friend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto's

Op Instagram plaatste Machine Gun Kelly de volgende dag een reeks foto’s waarop zijn verwondingen goed te zien zijn. "NYC you’re my bloody valentine", schrijft hij in de caption.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Documentaire

Afgelopen maandag verscheen op Hulu de documentaire Life in Pink over het leven van Machine Gun Kelly. Daarin praat de artiest over een donkere bladzijde uit zijn leven. Vlak na de dood van zijn vader, stond de rapper op het punt om zelfmoord te plegen. Met de loop van een jachtgeweer in zijn mond belde hij zijn verloofde Megan Fox op en dreigde hij een einde aan zijn leven te maken.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

Ster advertentie
Ster advertentie