Entertainment

Megan Fox geeft toe: "Machine Gun Kelly en ik drinken elkaars bloed"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Megan Fox geeft toe: "Machine Gun Kelly en ik drinken elkaars bloed"

De een viert een feestje met wat biertjes en de ander houdt het op cola. Maar Megan Fox en haar verloofde Machine Gun Kelly zijn next level. Het koppel drinkt namelijk elkaars bloed als ze iets te vieren hebben. Dat bekent Megan in een interview met Glamour.

Huwelijksaanzoek

Megan werd in januari ten huwelijk gevraagd door Machine Gun Kelly. Ze plaatste de video van het aanzoek op Instagram en verbaasde veel mensen met haar caption. "Ik zei 'ja'... en toen dronken we elkaars bloed", schreef Megan zonder meer uitleg te geven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Een beetje misleidend'

Nu geeft Megan voor het eerst antwoord op de vraag of de twee écht elkaars bloed drinken. "Ik denk dat 'elkaars bloed drinken' een beetje misleidend is en dat mensen ons voor zich zien in 'Game of Thrones', met bekers in onze handen, terwijl we elkaars bloed drinken", reageert Megan lachend. "Het zijn maar een paar druppels, maar we consumeren inderdaad elkaars bloed af en toe. Dat doen we alleen voor rituele doeleinden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maanrituelen

Megan legt uit dat ze erg geïnteresseerd is in astrologie en daarom voor allerlei maanrituelen weleens bloed drinkt. "Wanneer ik het doe, is het om een reden. Ik ben erg gecontroleerd en zeg dan: 'Laten we een paar druppels bloed vergieten en het van elkaar drinken.' Hij (Machine Gun Kelly, red.) is heel random en veel dramatischer. Hij is bereid om zijn borst open te snijden met een gebroken glas en te zeggen: 'Neem mijn ziel.'"

Op de vraag of Machine Gun Kelly daadwerkelijk wel eens zijn borst heeft opengesneden, antwoordt Megan lachend: "Ik zal je zeggen, het gebeurt misschien niet helemaal op die manier. Maar een soortgelijke versie is vaak genoeg gebeurd."

Ster advertentie
Ster advertentie