Entertainment

Machine Gun Kelly-film ondergaat titelwijziging na kritiek broer Mac Miller

foto: Bad Boy/Interscope Recordsfoto: Bad Boy/Interscope Records
  1. Newschevron right
  2. Machine Gun Kelly-film ondergaat titelwijziging na kritiek broer Mac Miller

De gloednieuwe film van Machine Gun Kelly staat nu al onder vuur. De broer van Mac Miller kreeg een hoop steun van fans nadat hij liet weten dat de filmtitel Good News ontzettend ongepast is.

'Good News'

Machine Gun Kelly zal waarschijnlijk de hoofdrol spelen in een nieuwe hiphopfilm die is geïnspireerd door overleden artiesten waaronder, Mac Miller, Pop Smoke, Lil Peep en Juice WRLD. De oorspronkelijke titel Good News was bedoeld als knipoog naar een track van Mac Miller.

Statement

Rivulet Media heeft meerdere keren aangegeven dat de titel een eerbetoon is aan de overleden rapper, maar vanwege de toenemende kritiek heeft het productiebedrijf besloten de titel te wijzigen.

"Onze film gaat over een fictieve muzikant in opkomst met een moeilijk leven. Het is geen biopic of gebaseerd op het leven van een artiest. We realiseren ons dat de titel, die bedoeld was als een eerbetoon aan Mac Miller en andere artiesten die te vroeg de wereld hebben verlaten, respectloos aanvoelt. We hebben van veel mensen op social media gehoord dat ze de titel aanstootgevend vinden, dus we zullen dit zonder aarzeling veranderen", aldus Rivulet Media in een statement.

Reactie Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly heeft nog niet gereageerd op de controverse rond de nog titelloze film. De productie van de film begint volgende week, maar de officiële releasedatum is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie