Entertainment

Kanye West haalt een miljoen dollar op voor familie DMX

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West haalt een miljoen dollar op voor familie DMX

Kanye West heeft op een bijzondere manier zijn steun gegeven aan de nabestaanden van DMX. Kanye's kledingmerk Yeezy sloot afgelopen week een samenwerking met het Spaanse modehuis Balenciaga, dat een speciale trui ontwierp ter nagedachtenis van de overleden rapper. Daarmee is een miljoen dollar opgehaald voor de familie van DMX.

Binnen 24 uur uitverkocht

Het gaat om een zwarte trui met daarop het portret van DMX. Op de ene mouw staat de geboortedatum van de rapper en op de andere zijn sterfdatum. De trui had een aardig prijskaartje, zo werd die voor 200 dollar verkocht. Dat weerhield de fans er niet van om er eentje aan te schaffen, de trui was namelijk al binnen 24 uur uitverkocht, meldt TMZ. Met de verkoop werd werd maar liefst een miljoen dollar opgehaald. Die opbrengsten gaan nu naar de nabestaanden van DMX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ceremonie

Afgelopen zaterdag werd in New York in besloten kring afscheid genomen van DMX, die op 9 april overleed aan de gevolgen van een hartaanval. Tijdens de herdenkingsdienst konden de fans de ceremonie volgen via een livestream. Kanye West opende de herdenkingsdienst samen met zijn Sunday Service Choir.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie