Entertainment

Kim Kardashian laat Saint, Chicago en Psalm dopen in Armenië

foto: Instagram @kimkardashian
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian laat Saint, Chicago en Psalm dopen in Armenië

Kim Kardashian is op reis naar Armenië en heeft daar volgens E!News gisterenavond iets heel speciaals gedaan: haar drie jongste kinderen laten dopen. Dit zou gebeurd zijn in de kathedraal van Etsjmiadzin, de oudste kathedraal van de wereld.

kourtney was erbij

Kanye zou volgens de geruchten niet aanwezig zijn geweest bij het dopen van Saint (3), Chicago (1) en de pasgeboren Psalm (4 maanden). Kourtney was er wel bij met haar eigen kinderen Mason, Penelope en Reign en natuurlijk werd het hele proces gefilmd voor hun realityshow Keeping Up With the Kardashians.

instagram-updates

Drie dagen geleden gaf Kim al op haar Instagram aan dat ze met haar zus naar Armenië zou vertrekken. Ook plaatste ze gisteren een story dat ze op bezoek was in de Etsjmiadzin kathedraal.

jeruzalem

North (6) werd vier jaar geleden al gedoopt in Jeruzalem, maar voor de doop van haar andere kinderen wilde Kim volgens een bekende naar Armenië om het land waar haar vader vandaan komt te eren. Ze is nu in Armenië voor het World Congress on Information Technologie, waar ze spreekt over social media, privacy en technologie in media en entertainment.

Ster advertentie
Ster advertentie