Entertainment

Trey Songz betrokken bij politieonderzoek naar aanranding

foto: FunX by Luciano de Boterman
  1. Newschevron right
  2. Trey Songz betrokken bij politieonderzoek naar aanranding

Trey Songz is betrokken bij politieonderzoek naar een aanranding in Las Vegas afgelopen weekend. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Het incident zou hebben plaatsgevonden in hotel The Cosmopolitan. Wat de rol van de zanger hierbij was, is nog onbekend.

Niemand aangehouden

TMZ meldt dat Trey die bewuste avond in Vegas zijn 37e verjaardag aan het vieren was met vrienden in een club. Daarna zouden ze met een groepje vrouwen zijn teruggekeerd naar het hotel.

Volgens de politie werkt Tremaine Neverson, zoals de zanger echt heet, mee aan het onderzoek. Er is tot nu toe nog niemand gearresteerd. Trey en zijn management hebben nog niet gereageerd op de situatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerdere verhalen

In januari 2020 was Trey Songz ook al betrokken bij een verhaal over een aanranding. Een vrouw beschuldigde hem er toen van haar aangerand te hebben in een club in Miami. Later dat jaar ging er nog een ander verhaal rond over intimidatie in een hotelkamer. Trey reageerde daar later op met een serie tweets, waarin hij onder andere zei dat het ging om mensen 'die van de situatie gebruik willen maken om iemands leven te verwoesten'.

Begin dit jaar werd de zanger nog gearresteerd bij een American Football-wedstrijd na een worsteling met een agent. Hij werd toen uiteindelijk vrijgesproken van alle aanklachten.

Ster advertentie
Ster advertentie