Entertainment

Kim Kardashian werkt samen met Netflix voor nieuwe serie 'Calabasas'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian werkt samen met Netflix voor nieuwe serie 'Calabasas'

Kim Kardashian zit nooit stil en ook nu is ze weer terug met een nieuwe zakelijke onderneming. Ze gaat namelijk samen met Netflix een serie maken over de stad Calabasas.

CALABASAS

Calabasas neemt ons mee naar het gelijknamige stadje dat beroemd werd door Keeping Up With the Kardashians. Deze nieuwe serie volgt het leven van een 16-jarig meisje uit een beschermde katholieke school die plotseling overstapt naar de publieke school van Calabasas High. Haar wereld verandert drastisch terwijl ze navigeert door de complexiteiten van een school waar de kinderen van de rijken en beroemden rondlopen.

PRETTY LITTLE LIARS

Kim Kardashian neemt de rol van uitvoerend producent op zich, samen met Pretty Little Liars producent I. Marlene King en Emma Roberts. De laatste is bekend van haar rol in 'American Horror Story' en werkt nu samen met Kim K. om deze interessante en onbegrijpbare wereld tot leven te brengen. Het scenario voor 'Calabasas' wordt geschreven door Marlene King, die ook als showrunner zal fungeren. De serie is tevens gebaseerd op een boek, If You Lived Here You’d Be Famous By Now van Via Bleidner. Dit boek verkent het leven in Calabasas en geeft een kijkje in het leven van tieners die omringd zijn door rijkdom en bekendheid.

GEEN RELEASEDATUM

De serie is nog in de vroege ontwikkelingsfase, met nog geen vastgestelde releasedatum. 'Calabasas' belooft echter een intrigerende toevoeging te zijn aan het Netflix-aanbod, dat zich blijft uitbreiden met originele content. Fans van de Kardashian en liefhebbers van tienerdrama's zullen zeker aan hun trekken komen als de serie uiteindelijk op de schermen verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie