Entertainment

Tory Lanez trouwt met zijn babymoms vanuit de gevangenis

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tory Lanez trouwt met zijn babymoms vanuit de gevangenis

Tory Lanez werd onlangs veroordeeld tot 10 jaar celstraf, vanwege het beschieten van Megan Thee Stallion. Gister werd bekend dat hij is getrouwd met de moeder van zijn zoontje: Raina Chassagne. Dit kwam aan het licht doordat ze zijn "vrouw" werd genoemd in een officieel document. Het is nog niet duidelijk wanneer het stel precies is getrouwd, maar toen hij werd veroordeeld waren ze nog verloofd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verzoek borgtocht

Juridisch journalist Meghann Cuniff deelde gister op Twitter dat de 31-jarige rapper een verzoek indiende om op borgtocht vrij te komen. In het document waarin dit verzoek staat, wordt verwezen naar zijn babymoms Raina Chassagne als zijn echtgenote. Er staat dat Tory Lanez, als hij vrij mag komen, bij zijn vrouw en hun 6-jarige zoontje Kai'Lon zal verblijven.

Geen contact

De journalist liet ook weten dat als hij op borgtocht vrijkomt, hij geen verdovende middelen mag gebruiken. Daarnaast mag er zowel vanuit hemzelf als zijn team geen contact worden gezocht met Megan Thee Stallion. Op 5 september zal nog een hoorzitting plaatsvinden om de motie van Tory Lanez te bespreken. Volgens Meghann is de kans klein dat zijn verzoek zal worden ingewilligd.

Ster advertentie
Ster advertentie