Entertainment

Slaap jij binnenkort in dit gamehotel?

foto: Atari
  1. Newschevron right
  2. Slaap jij binnenkort in dit gamehotel?

Het ligt eraan hoe oud je bent, maar de naam Atari kan hele bijzondere gevoelens oproepen bij sommigen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de eerste populaire spelcomputers in de geschiedenis. Waar zij eerst alleen maar spelcomputers maakten, is het bedrijf nu overgestapt naar iets nieuws: hotels. Binnenkort moet het eerste hotel openen dat volledig in het teken staat van de klassieke videogames.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gamerhotel

Het is de bedoeling dat het hotel in de Amerikaanse staat Arizona een walhalla wordt voor gamers. Het hotel zal volledig in het thema staan van de klassieke videogames zoals Pong, Pacman en E.T. Daarnaast kunnen de gasten ook de nieuwste virtual en augmented reality verwachten tijdens hun bezoek. Als kers op de taart moet het hotel het toneel worden voor grote e-sportstoernooien.

Spannend voor Atari

Het bedrijf dat we ooit kenden als Atari heeft veel transformaties doorstaan. Heel veel grotere ondernemingen hebben het bedrijf overgenomen en uiteindelijk is het nu in de handen van Atari Interactive Inc. Dit bedrijf heeft eerder geprobeerd geld te verdienen door de naam Atari te verkopen aan online casino’s. Daarnaast wordt al twee jaar een nieuwe versie van de klassieke spelcomputer beloofd aan trouwe fans van het merk.

Ster advertentie
Ster advertentie