Entertainment

Beyoncé komt met exclusieve docu 'Making The Gift'

foto: YouTube: ABC
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé komt met exclusieve docu 'Making The Gift'

Beyoncé gaat je een intiem kijkje achter de schermen geven bij de productie van haar album The Lion King:The Gift. In Making The Gift krijg je te zien hoe de tracks met onder anderen Pharrell, Burna Boy en Childish Gambino tot stand zijn gekomen en word je meegenomen naar studiosessies, repetities en clipopnames.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Making The Gift wordt vanavond in de Verenigde Staten uitgezonden op ABC. Waar en wanneer het daarna te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Nummer één

Met The Lion King: The Gift haalde Bey voor de zevende keer een nummer één-positie in de Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums Chart. Op het album staan veertien tracks, waaronder de hit Brown Skin Girl. Deze nummers worden gecombineerd met verschillende intermezzo's uit de remake van The Lion King-film, waarin Beyoncé de stem van Nala verzorgd.

Homecoming

Het is niet de eerste keer dat Beyoncé haar proces vastlegt en deelt met haar fans. Eerder dit jaar verscheen de docu Homecoming: A Film by Beyoncé op Netflix. Hierin neemt de zangeres je mee achter de schermen bij haar legendarische Coachella-optreden van vorig jaar, oftewel: Beychella. Ze dropte hierbij als verrassing ook een bijbehorend live album.

Ster advertentie
Ster advertentie