Music

Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

foto: YouTube: Beyoncé
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

Net wanneer je denkt dat Beyoncé op haar top zit, weet ze je toch weer te verrassen! De zangeres heeft de video van The Lion Kings Spirit gedropt en het is er eentje waar je niet op uitgekeken raakt. Zoals de YouTube-comments onder de clip zeggen: het is kleurrijk, krachtig, spiritueel en zelfs bijna magisch.

tot in detail uitgedacht

In de video van Spirit zijn nogal wat verschillende scènes verwerkt. En dat is duidelijk te zien, want Bey wisselt ruim negen keer van outfit. Ook dochter Blue Ivy heeft meegewerkt aan de clip. Daarnaast zit de clip vol talentvolle dansers uit Afrikaanse diaspora en zijn er scenes in verwerkt van de live action-versie van The Lion King.

album

Spirit is de originele soundtrack van de live action-versie van de The Lion King. Maar dat is niet de enige soundtrack, want er is een speciaal album dat bij deze film hoort. Lion King: The Gift komt vrijdag 19 juli uit. Beyoncé heeft daarvoor samengewerkt met onder andere Kendrick Lamar, Jay-Z, Pharrell, Burna Boy, Childish Gambino, Mr. Eazi, Tekno en zelfs dochtertje Blue Ivy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie