Entertainment

Social Talk: Lizzo helpt mensen met heartbreak en het eten van Qucee praat

foto: Instagram: Lizzobeeating, Qucee
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Lizzo helpt mensen met heartbreak en het eten van Qucee praat

Get ready for some social overload! Waarom klaagt Kevin Hart over zijn team? En hoe dealt Lizzo met haar ex-vriendjes?

Hoe Lizzo met heartbreak dealt

Kom jij net uit een relatie en ben je daardoor helemaal heartbroken? Lizzo deelt in een TikTok-filmpje hoe je daar heb beste mee om kunt gaan! 'In 2020 we don’t break up... we glo up.'

Kevin Hart viert solo Martin L. King-day

Op 20 januari was het Martin Luther Kingdag. Een dag waarop de politieke activist wordt geëerd en alles waar hij voor stond. Zoals een Amerika zonder racisme. Kevin Hart wilde deze dag ook vieren en hij deed dit door zijn team 's ochtends op kantoor te laten komen voor een meeting. Hier waren zij alleen niet zo blij mee en daar had Kevin dan ook wat over te zeggen!

Het eten van Qucee heeft gevoelens

Heb jij soms het gevoel dat jouw eten het niet zo leuk vindt dat het wordt opgegeten? En dat je eten gevoelens heeft? Nee, waarschijnlijk heb je dat niet en eet je gewoon normaal je bord leeg. Qucee aan de andere kant, heeft hier wel last van en heeft in een filmpje precies laten zien wat 'eten' zou zeggen als het kon praten. Qucee, gaat het wel goed?

Will Smith heeft de monday blues

Niet alleen 'normale' mensen hebben last van de monday blues. Will Smith laat in een post perfect zien hoe het voelt om na een lang weekend weer naar werk te moeten. Dit is alleen iets extremer dan hoe onze maandagen er normaal uitzien...

TABITHA IN ACTION

Was jij aanwezig op het Noorderslag festival in Groningen? Niet alleen Frenna, Broederliefde en Numidia gingen lekker, ook Tabitha zorgde voor een lit feestje. In een aantal action-shots laat zij precies zien waarom zij star-material is.

Ster advertentie
Ster advertentie