Entertainment

Ice Cube vermoordde bijna schoolgenoot die zijn moeder oplichtte voor 20 dollar

foto: YouTube: Graham Bensinger
  1. Newschevron right
  2. Ice Cube vermoordde bijna schoolgenoot die zijn moeder oplichtte voor 20 dollar

Ice Cube maakt geen geintjes als je aan zijn familie komt. De legendarische rapper vertelde onlangs in een interview dat hij een schoolgenoot bijna had vermoord, omdat hij de moeder van de rapper had opgelicht voor 20 dollar.

Quote

Godzijdank was hij niet thuis.

Ice Cube

'Respectloos'

"Iemand die ik kende van school - en waarvan we wisten dat hij een heftige drugsverslaving had - was bij mij thuis langs geweest en vertelde mijn moeder een of ander lulverhaal. Daarom gaf ze hem 20 dollar", vertelt Ice Cube in het programma In Depth with Graham Bensinger.

Toen Ice Cube hoorde over wat er was gebeurd, werd hij ontzettend pissig. "Je hebt mij en mijn familie respectloos behandeld. Ik wist gewoon dat we die 20 dollar nooit terug zouden krijgen", vertelt hij in het interview. "Mijn vrienden en ik gingen uiteindelijk naar zijn huis om hem te vermoorden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet thuis

Terugblikkend op de gebeurtenis is Ice Cube maar al te blij dat de jongen uiteindelijk niet thuis bleek te zijn. "Godzijdank was hij niet thuis. We waren jong en boos, hadden een wapen en het zou gaan gebeuren. Dat zou stom geweest zijn en ik zou hier niet zitten als het was gebeurd. Ik ben echt blij dat hij niet thuis was, omdat niemand het verdient om te sterven om 20 dollar."

Ster advertentie
Ster advertentie