Entertainment

The Rock bevestigt voor presidentschap te gaan "als de mensen dat willen"

foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. The Rock bevestigt voor presidentschap te gaan "als de mensen dat willen"

Na Donald Trump en Kanye West lijkt Dwayne Johnson, a.k.a. The Rock, de volgende beroemdheid te zijn die zich verkiesbaar wil stellen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Uit een recente opiniepeiling bleek dat 46 procent van de Amerikanen hem zou steunen als hij zich kandidaat zou stellen, waarover The Rock zei dat het "een eer" zou zijn. Nu doet The Rock daar in een interview een schepje bovenop.

Overspoeld met steun

In een reactie op de resultaten van de peiling schreef The Rock op Instagram: "Ik denk niet dat onze Founding Fathers ooit een 1 meter 93, kale, getatoeëerde, half zwarte, half Samoaanse, tequila drinkende, pick-up truck rijdende, fanny pack dragende man bij hun club hadden voorzien - maar als het ooit gebeurt, zou het mijn eer zijn om u, het volk, te dienen."

Vervolgens werd de oud-worstelaar overspoeld met berichten van zijn fans, waarin stond dat ze op de 48-jarige acteur zouden stemmen als hij een campagne zou opzetten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quote

Het is mijn passie om ons land te verenigen.

The Rock

'Een verenigd land'

Nu heeft de The Rock in een interview de geruchten nog meer weten te voeden. Tijdens het interview, dat nog niet uit is, met Sunday Today over verdeeldheid in Amerika werd de acteur gevraagd of hij nog steeds geïnteresseerd is in politiek. "Ik heb wel dat doel om ons land te verenigen en ik voel ook dat ik dit zal doen, als het is wat de mensen willen. Het is mijn passie om ons land te verenigen. Een verenigd land is, zoals we weten, op zijn sterkst en ik wil dat voor ons land zien."

Bekijk hieronder een teaser van het aankomende interview.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie