Entertainment

Idris Elba en zijn vrouw Sabrina Dhowre gaan relatietips geven in nieuwe podcast 'Coupledom'

foto: Sky Cinema / Shutterstock.comfoto: Sky Cinema / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Idris Elba en zijn vrouw Sabrina Dhowre gaan relatietips geven in nieuwe podcast 'Coupledom'

Idris Elba en zijn vrouw Sabrina Dhowre gaan tips geven over relaties. Dit doen zij met hun net opgezette lifestylemerk S'able Labs, een merk dat zich richt op relaties. Het koppel brengt een blog, wellnesslijn en podcastserie uit.

Aanleiding

Het merk is voor iedereen. Er wordt niet alleen gefocust op getrouwde koppels, maar ook op relaties tussen collega's, vrienden en familieleden. Hun eigen relatie was de aanleiding voor het idee.

Trouwen

"Ik zei altijd dat ik niet opnieuw wilde trouwen", vertelt Idris aan People. Voor zijn huwelijk met Sabrina is hij twee keer eerder getrouwd geweest. "Maar toch wilde ik uiteindelijk met Sabrina trouwen. We vroegen ons af hoe dat kwam. Wat was er veranderd? We bedachten ons dat het misschien interessant kon zijn om een gemeenschap te creëren van mensen met soortgelijke vragen."

'Coupledom'

In de gloednieuwe podcast Coupledom gaat het stel met andere duo’s in gesprek over relaties. De gasten zijn mensen van wie Idris en Sabrina denken iets kunnen te leren of waar anderen volgens hen van kunnen leren. "We voerden al vaker gesprekken over relaties met anderen", vertelt Sabrina. "Al snel ontstonden interessante gesprekken die we wilden delen."

Ster advertentie
Ster advertentie