Entertainment

NLE Choppa moeder en management delen bezorgd bericht: "Uren niks gehoord"

foto: Instagram: Elevenfourr
  1. Newschevron right
  2. NLE Choppa moeder en management delen bezorgd bericht: "Uren niks gehoord"

De moeder van NLE Choppa deelde een bezorgd bericht op haar Instagram, met een oproep om haar te contacteren als iemand iets van hem hoort. Ook zijn management deelde vervolgens een bericht waarin ze oproepen de moeder van de rapper te contacteren via Instagram als iemand van hem hoort. NLE Choppa is ondertussen terecht en de oproep van zijn moeder is verwijderd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NLE Choppa terug naar thuisplaats

In de oproep van de moeder van NLE Choppa, die zichzelf Momma Choppa noemt, schrijft ze: "Helpen jullie me te bidden voor mijn kind. Hij is van plan om terug te verhuizen naar Cottonwood, terwijl we zo hard hebben gewerkt hebben die plek achter ons te laten. Alleen voor een mixtape SMH (ik schud afkeurend met m'n hoofd)! Ik heb de jongen al uren niet gesproken en dit hij normaal nooit. Een ding weet ik zeker over mijn zoon en dat is dat hij niet zomaar niks van zich laat horen. Waar je ook aan werkt, ik hoop dat God je leidt. Als iemand iets van hem hoort, neem alsjeblieft zo snel mogelijk contact met me op! En naar de fans die hij zo graag blij wil maken, jullie worden bedankt."

Ook zijn management deelt een korte, maar duidelijke boodschap: "Neem contact op met Momma Choppa via Instagram als je iets hoort van NLE Choppa!"

Een aantal uren later verwijderde Momma Choppa de post en schreef ze een nieuwe waarin ze zegt dat haar zoon oké is en alleen even wat tijd nodig had. "Ik had niet verwacht dat mensen zouden denken dat hij vermist was en het was nooit mijn bedoeling om mensen te laten schrikken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie