Entertainment

NLE Choppa over zelfmoordgedachtes: "Mijn dochter heeft me gered"

foto: Instagram: @nlechoppamusicfoto: Instagram: @nlechoppamusic
  1. Newschevron right
  2. NLE Choppa over zelfmoordgedachtes: "Mijn dochter heeft me gered"

"Dit is mijn engel", schrijft NLE Choppa op zijn Instagram bij een video van hem met zijn dochter genaamd Clover. De rapper laat in de post weten dat het meisje zijn leven veranderd heeft en vertelt onder meer dat hij suïcidale gedachtes had voordat ze geboren werd.

Trigger warning: dit bericht gaat over zelfmoordgedachtes.

Spirituele groei

NLE Choppa staat over het algemeen bekend als een zelfverzekerde rapper die behoorlijk eigenwijs kan zijn. In zijn tracks neemt hij geen blad voor de mond en ook in zijn interviews heeft hij regelmatig duidelijke standpunten ingenomen op het gebied van liefde en vriendschap, die niet altijd door iedereen geaccepteerd werden.

Echter, als je NLE Choppa van dichtbij volgt, weet je dat hij zich de afgelopen jaren gefocust heeft op spirituele groei en hij als persoon veranderd is. "Ik wil geen negatieve energie meer ervaren. Het gaat nu om innerlijke rust, bro", zei hij in januari 2022 bij The Breakfast Club.

Leven veranderd

Volgens NLE Choppa is zijn dochter de reden dat hij "spiritueel ontwaakt" is. Dat laat hij weten in het emotionele bericht dat hij op social media plaatste. "Bedankt Clover, dankzij jou ben ik heel snel volwassen geworden. Door jouw geboorte heb ik meer dingen geleerd en gerealiseerd dan alles wat me ooit in mijn leven is overkomen." De rapper zegt dat zijn dochter letterlijk zijn leven veranderd heeft. "Jij bent de reden dat ik een beter mens wil zijn. Jij bent de reden waarom ik liefheb. Jij bent de reden waarom ik leef."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Jij bent de reden'

NLE ging door een moeilijke periode in zijn leven voordat zijn dochter er was. "Voordat je geboren werd, overweeg ik om mezelf te vermoorden en had ik suïcidale gedachtes. Maar toen ik erachter kwam dat jouw moeder zwanger was, gaf je me iets om naar uit te kijken en iets om voor te leven." De rapper ziet zijn dochter als de verlosser in zijn leven. "Bedankt voor het redden van mijn leven. Mijn kleine godin, ik zal altijd alles voor je doen, ik ben het je verschuldigd, want jij bent de reden dat ik er nog ben."

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

Ster advertentie
Ster advertentie