Naar homepage
Entertainment

Vonneke Bonneke vertelt Anna Nooshin over haar heftige psychose

  1. Newschevron right
  2. Vonneke Bonneke vertelt Anna Nooshin over haar heftige psychose

Vonneke Bonneke heeft Anna Nooshin in Gossip verteld dat ze een heftige psychose heeft gehad. Ook sprak ze openhartig over het gerucht dat ze haar beste vriend NabilTime zou willen neersteken, over naaktfoto's van haar die gelekt zijn en natuurlijk over het aankomende boksgevecht met Fabiola.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oorzaak psychose

Vonneke Bonneke zegt in Gossip dat ze tijdens de psychose in een GGZ zat en denkt dat het is ontstaan door een opstapeling van zaken die niet goed gingen: "Ik denk dat het komt door stress, veel mensen die op mij letten en dingen die verkeerd gaan in mijn privéleven. Maar al die doktoren hebben geen verklaring voor hoe je uit zo'n psychose komt of hoe je er überhaupt in komt." Ook de naderende bokspartij tegen Fabiola kan volgens haar van invloed zijn geweest.

Poepen in een hoedje

Vonneke herinnert zich overigens niet alles dat zich heeft afgespeeld tijdens haar psychose: "Ik heb allerlei dingen gedaan of gezegd die ik niet meer weet, maar gelukkig heb ik goede mensen om mij heen die mij alles hebben verteld." Wat ze zich wel goed herinnert is dat ze een hele week in een isoleercel van de GGZ heeft geslapen: "Ik moest poepen en plassen in een kartonnen hoedje. Ze wisten in het begin niet dat ik bekend was. Toen naar buiten kwam dat ik bekend was, werden alle rollen omgedraaid."

NabilTime

Na haar verblijf bij het GGZ heeft iemand van de instelling volgens haar vertrouwelijke informatie gelekt. "En er is een eigen verhaal van gemaakt dat ik NabilTime gestoken zou hebben." Mensen van het GGZ hebben volgens Vonneke hun beroepsgeheim geschonden en daar gaat ze zeker werk van maken. "Wat mij irriteerde is dat iedereen dacht dat ik Nabil wilde steken, terwijl het nog steeds mijn beste vriend is." En even voor de duidelijk: Vonneke is dus nooit in de buurt van Nabil geweest met een steekwapen.

Ster advertentie
Ster advertentie