Entertainment

Fabrizio van Temptation vertelt eindelijk over vreemdgaan met verleidster Julia

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Fabrizio van Temptation vertelt eindelijk over vreemdgaan met verleidster Julia

Wie Temptation Island VIPS volgt, weet waarschijnlijk al dat Pommeline en Fabrizio het avontuur niet overleefd hebben. Dat verklapten zij een aantal weken geleden al via Instagram. Vanaf toen gingen er al geruchten dat verleidster Julia hier iets mee te maken zou hebben, maar pas nu vertelt Fabrizio hoe het écht zit.

verliefd op julia

Fabrizio is te gast in de nieuwe aflevering van Temptation Gossip. Daarin vertelt hij aan Ferry Doedens dat waar Pommeline bang voor was, ook gebeurd is: hij had gevoelens gekregen voor verleidster Julia, waar hij na Temptation Island dagelijks contact mee had. Pommeline wilde niet dat hij contact met haar zou hebben, maar na het drie dagen geprobeerd te hebben, nam Fabrizio toch weer contact op met Julia en sprak zelfs stiekem met de verleidster af.

'puur vriendschappelijk'

Fabrizio probeerde Pommeline er in het begin van te overtuigen dat de band die hij had met Julia puur vriendschappelijk was, maar uiteindelijk geeft hij toe daarover te hebben gelogen. "We hebben onszelf voor de gek gehouden. We wisten allebei dat er aantrekkingskracht tussen Julia en mij was, die we allebei ontkenden en negeerden."

echt vreemdgegaan?

Hij is niet helemaal duidelijk of de geruchten dat hij ook écht is vreemdgegaan met Julia waar zijn. Volgens Fabrizio zijn die geruchten de wereld in geslingerd omdat hij uiteindelijk geen relatie wilde met de verleidster, waardoor de geruchtenmolen is gaan draaien.

Vlam is gedoofd

Hij heeft spijt van hoe hij heeft gehandeld. "Ik had gewoon vanaf dag één eerlijk moeten zijn en moeten zeggen tegen haar: Kijk Pommeline, hoe mooi het ook is geweest, het is er niet meer. De vlam is gedoofd en ik heb verlangens naar een ander persoon of om vrij te zijn."

Hij geeft in het programma toe dat hij niet altijd een goed vriendje is geweest voor Pommeline. "Ik was vanaf het begin heel bezitterig en heel jaloers. Hoe loste ik dat op? Door haar constant naar me toe te trekken."

"Achteraf bekeken niet zo geweldig, maar dat is ook gebleken na Temptation Island. Daarna begon ik meer vrijheid te vragen aan haar, wat uiteindelijk ook voor de breuk gezorgd heeft."

Hoop haat

Volgens Fabrizio zijn er heel veel mensen die het hem kwalijk nemen hoe het is gelopen. "Nog steeds. Ik heb een hele hoop haat over me heen gehad over de beslissingen die ik uiteindelijk genomen heb."

"Ik had er schijt aan op dat moment. Het begint nu pas allemaal tot me door te dringen, de laatste paar dagen, weken, wat ik precies gedaan heb. Ik krijg nu de kans om ervoor uit te komen en mijn verantwoordelijkheid te nemen. Hoe laat dan ook. Beter laat dan nooit denk ik dan."

Of het ooit goed kan komen tussen hem en Pommeline is Fabrizio vrij duidelijk over: "Ik denk dat die kloof te groot is geworden om ooit nog dicht te krijgen."

Ster advertentie
Ster advertentie