Entertainment

Fabrizio zit tegen een 'zware depressie' aan na Temptation Island Vips

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Fabrizio zit tegen een 'zware depressie' aan na Temptation Island Vips

Het nieuwe seizoen van de ultieme guilty pleasure Temptation Island Vips is nog maar net van start gegaan, maar de roddels en het drama gaan nu al het internet over. Zo zou de relatie van de Vlaamse Fabrizio en Pommeline, die eerder als verleiders aan het programma meededen, het avontuur niet overleefd hebben. Fabrizio is al meerdere keren gespot met verleidster Julia, maar zou inmiddels alweer een nieuwe lover hebben...

Commentaar

Ondanks zijn nieuwe vriendin gaat het naar eigen zeggen totaal niet lekker met Fabrizio. In een interview met het Vlaamse weekblad Dag Allemaal laat hij weten het erg moeilijk te hebben met al het negatieve commentaar dat hij naar aanleiding van het programma krijgt: "Ik zit er volledig door."

BURN-OUT OF DEPRESSIE

Fabrizio geeft aan het liefst duidelijk te willen zijn over de situatie en graag zijn hart te willen luchten, maar zijn contract met RTL houdt hem daarin tegen. Hij laat weten aan RTL gevraagd te hebben of ze een uitzondering willen maken, maar daar heeft hij (nog) geen positieve reactie op gekregen. "Dit gaat nog eindigen met een burn-out of zware depressie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoontje

Waar Fabrizio het ook moeilijk mee heeft, is het feit dat hij een onverantwoorde vader genoemd wordt. Onlangs werd namelijk bekend dat hij een zoontje blijkt te hebben. In het interview liet hij weten hem bewust uit de spotlights te houden.

Pommeline en Mitch

Terwijl Fabrizio lijkt te daten met Miss België-finaliste Maithé Armayones, is Pommeline ook met een andere man gespot: Temptation-verleider Mitch.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie