Films, Series & TV

Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

Als je nog niet bent afgehaakt na het saaie vorige seizoen kan je vanaf donderdag weer smullen van nieuw Temptation-drama! Dan begint er namelijk een nieuw seizoen van Temptation Island Vips op Videoland. Eerder werden de verleiders en de eerste beelden (juice!) al online gezet, maar nu zijn er ook nieuwe details bekendgemaakt die het nieuwe seizoen hopelijk wat interessanter gaan maken...

Extra beelden

De makers hebben zwaarder geschut ingezet om het de deelnemers wat moeilijker te maken (en het de kijker wat leuker). De koppels krijgen namelijk een tablet op hun nachtkastje waarop ze extra beelden van hun lover toegestuurd krijgen. Of ze die willen bekijken, bepalen ze zelf, maar na twee keer afspelen, verdwijnen ze voorgoed.

Extra verleiders

Om te voorkomen dat het nieuwe seizoen net zo slaapverwekkend wordt als de vorige, zijn er dit keer ook extra veel verleiders ingezet. De lovebirds die hun relatie op de proef stellen, zijn dit keer Pommeline en Fabrizio (ex-Temptation kandidaten), YouTuber Thomas Cox en liefje Yasmin en Damian en Shirley van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Het vierde koppel, Channah en Quentin van Ex On The Beach, is afgehaakt omdat Channah zwanger bleek te zijn. Het vervangende koppel bestaat volgens Facebookpagina Team Tempa uit Orpheo en Liessinde.

Temptation Island Vips is vanaf 27 juni te zien op Videoland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie