Entertainment

Bokoesam start eigen label: "Het voelt als een nieuw begin"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Bokoesam start eigen label: "Het voelt als een nieuw begin"

Voor Bokoesam begint er in 2021 niet alleen een nieuw jaar, maar ook een nieuw muzikaal hoofdstuk. De artiest start namelijk een eigen label waarmee hij zijn muziek voortaan zelfstandig zal uitbrengen. Dat laat hij weten in een video op Instagram. "Ik heb dit jaar echt bewust een keuze gemaakt om weinig te releasen. Ik wilde gewoon eventjes muziek maken en daarna kijken: hoe wil ik dit naar de buitenwereld brengen?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek onderweg

Op muzikaal gebied was 2020 een stil jaar voor Bokoesam. Hij bracht vorige maand de single 36barz uit en was verder te horen op samenwerkingsprojecten zoals So So Lobi 2, maar een nieuwe soloplaat bleef uit. Daar komt volgens de rapper snel verandering in. "Ik beloof jullie dat er veel gaat komen!"

Nieuw begin

Bokoesam was tot 2019 getekend bij Top Notch en ging daarna solo verder. Vanaf het nieuwe jaar zal hij zijn nieuwe muziek uitbrengen onder zijn eigen label, dat samenwerkt met distributieplatform Laser by Sony. Hoe zijn label gaat heten, is nog niet bekend.

"
Ik heb altijd moeite gehad met partijen die zelf een mening hebben en de touwtjes in handen willen hebben. Ik heb nu een manier gevonden om muziek te releasen met een partij die gelooft in wat ik wil. In 2021 gaat het gewoon weer helemaal opnieuw beginnen, het voelt echt als een nieuw begin. Ik heb er echt zin in."

Ster advertentie
Ster advertentie