Entertainment

Social Talk: Cassie showt haar gezinnetje en Mula B laat track van nieuwe album horen

foto: Instagram: cassie
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Cassie showt haar gezinnetje en Mula B laat track van nieuwe album horen

Wat was de juice op de socials vandaag? Cassie showt haar lieve gezinnetje en Mula B laat een track van zijn aankomende album horen, maar er gebeurde nog meer! Check het allemaal hier.

LUKAKU VIERT ZIJN 10-JARIGE JUBILEUM

Toen Romelu Lukaku zestien was, begon zijn avontuur bij de Rode Duivels: het Belgische voetbalelftal. De Belgische topschutter aller tijden is nu inmiddels 10 jaar en 84 interlands verder en viert dit jubileum op Instagram.

Cute family alert

Zangeres Cassie had in 2019 een nogal bewogen jaar. Ze ging uit elkaar met haar toenmalige verloofde Diddy, vond al snel een vervanger voor hem in Alex Fine, trouwde met de fitness- en gezondheidsguru en kreeg met hem samen een kindje. Ze deelde vandaag een foto van haar kleine gezinnetje, cute!

Lauwtje en Zefanio doen een dansie op Tik Tok

Zefanio en Lauwtje gooien een Triller-video op Instagram, waarin een gezamenlijke tune van de twee te horen is. De vraag is: wanneer komt ‘ie uit? time will tell...

Lil uzi vert laat zijn fans kiezen

Lil Uzi Vert maakte zijn fans laatst erg gelukkig door aan te kondigen op Twitter dat zijn langverwachte album Eternal Atake over 2 weken zou uitkomen, wat op 13 maart is. Om het goed te maken met zijn fans voor het lange wachten - zijn laatste album kwam uit in 2017 - mogen zij de albumcover kiezen, en Uzi geeft drie opties op Twitter:

D&G Vol. 2

Mula B laat zien dat hij klaar is voor een 101Barz-sessie, door een preview te laten horen van een track die op het aankomende album Drugs en Geld Vol. 2 komt. Dit is het vervolgalbum op Drugs en Geld Vol. 1 van hem en LouiVos.

Ster advertentie
Ster advertentie