Entertainment

Social Talk: Kanye viert dat 'Jesus is King' af is en Mula B deelt beelden nieuwe clip

foto: Instagram: Kanyew.est, mcsnelle, Ronnieflex010
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Kanye viert dat 'Jesus is King' af is en Mula B deelt beelden nieuwe clip

Wat voor juicy dingen gebeurden er vandaag op de socials? Waarom rijdt Kanye op een step? Wat zie je in Mula B's nieuwe clip? En kunnen we een nieuwe track van Snelle verwachten? Check hier de juice!

ronnie is vader van het jaar

Als je meer foto's wilde zien van Ronnie Flex met zijn dochtertje, dan heb je vandaag geluk. De rapper heeft namelijk flink wat schattige foto's geüpload. #hearteyes.

kanye west viert dat zijn album af is

Of Kanye's album Jesus is King vrijdag uitkomt is nog de vraag. Zelf gelooft hij er wel in en viert dat het af is door blij op een step rond te rijden. Of zijn fans de 25ste ook zo blij zullen zijn omdat het album is uitgekomen, moet nog blijken!

Mula Bteaset met beelden uit clip

Mula B laat een klein voorproefje zien van zijn nieuwe track Oversize waarvan de clip vrijdag uitkomt. Het lijkt een intense clip te worden want in het voorproefje zie je Mula tussen allemaal paspoppen, geblinddoekte mannen en een hoop bloed...

snelle en Yade knuffelen erop los

Binnenkort kunnen we een nieuwe track verwachten van Snelle en Yade Lauren, of zo lijkt het in ieder geval. Snelle heeft een foto gepost waarin de twee wel heel knus samen op de bank liggen. Een shot uit een upcoming track van de twee?

Ster advertentie
Ster advertentie