Music

Kanye West: 'Jesus is King' verschijnt 25 oktober

foto: twitter/kanyewest
  1. Newschevron right
  2. Kanye West: 'Jesus is King' verschijnt 25 oktober

Kanye West heeft bevestigd dat zijn album Jesus is King op 25 oktober gaat uitkomen. Je gaat het na al die veranderingen van datum misschien niet meer geloven en dat is heel begrijpelijk, maar dit is wat Ye schrijft op Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verplaatst

Het eerste album van Kanye dat nooit is verschenen, heette Yandhi. Dat werd in eerste instantie twee maanden verschoven en daarna is het nooit meer verschenen. Eind september van dit jaar meldde Kim Kardashian ineens dat een ander nieuw Kanye-album Jesus is King op 29 september zou verschijnen. Ook toen wachtte iedereen tevergeefs op de nieuwe songs van Ye. Laten we hopen dat Kanye zich deze keer wel aan de deadline houdt.

Sunday Service

Op het album Jesus is King gaat Kanye West zich volledig richten op zijn geloof. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de Sunday Service die hij sinds dit jaar bijna wekelijks houdt. Bij deze christelijke bijeenkomsten worden gospelliedjes gezongen en daar doen soms beroemdheden aan mee. Naast het album verschijnt er ook een gelijknamige documentaire over het maakproces van de plaat, daarvan verscheen vorige week de trailer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie