Entertainment

Dochtertje Ronnie Flex en Demi de Boer opgenomen in ziekenhuis

foto: Instagram: ronnieflex
  1. Newschevron right
  2. Dochtertje Ronnie Flex en Demi de Boer opgenomen in ziekenhuis

Rémi, het dochtertje van Ronnie Flex en Demi de Boer, is opgenomen in het ziekenhuis vanwege uitdroging. Dat meldt Demi in een bericht op Instagram.

'Gaat de goede kant op'

In haar Instagram Stories laat Demi weten niet alleen de leuke dingen aan moeder zijn te willen laten zien. "Soms is het ook goed om de realiteit te laten zien", schrijft ze over een foto van Rémi in een ziekenhuisbedje. "Deze kleine muis is opgenomen vanwege uitdroging door een virus. Luister altijd naar je moederinstinct want dat klopt altijd. En let op signalen van uitdroging." Demi laat echter ook weten dat het inmiddels beter gaat met Rémi. "Het gaat gelukkig de goede kant op."

foto: Instagram: demideboer

Instagram: demideboer

Ronnie

Ook Ronnie deelt foto's van Rémi in het ziekenhuis in zijn Instagram Stories. "My girl", schrijft hij. "Getroffen door een virus en daardoor erg uitgedroogd en zwakjes geworden, maar ze heeft gestreden en het gaat gelukkig iets beter nu."

foto: Instagram: ronnieflex

Instagram: ronnieflex

Relatie

Ronnie en Demi lieten aan het einde van vorig jaar weten apart van elkaar te wonen, nadat er geruchten ontstonden over een relatiebreuk. Wel gaf Demi aan nog altijd een gezin te zijn, "maar voorlopig in een andere vorm".

Ster advertentie
Ster advertentie