Entertainment

Anderson .Paak gespot met Nederlandse zangeres tijdens scheiding

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Anderson .Paak gespot met Nederlandse zangeres tijdens scheiding

Het lijkt erop dat Anderson .Paak een nieuwe fase in zijn leven in wil gaan. Volgens TMZ is hij namelijk op vakantie in Mexico met de Nederlandse zangeres Sterre Marith. Dit nieuws volgt kort na zijn beslissing om te scheiden van zijn vrouw.

HAND IN HAND

Foto's van Anderson .Paak en Sterre, hand in hand wandelend langs het strand bij zonsondergang in Puerto Vallarta, doken onlangs op via TMZ. Ook plaatste Sterre op haar eigen Instagram foto's van Mexico, maar dan zonder Anderson .Paak. De precieze duur en de serieusheid van de relatie tussen de Silk Sonic-ster en Sterre is vooralsnog onbekend. Wel is bekend dat .Paak wil scheiden van zijn vrouw waar hij twee kinderen mee heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

JAE LIN

Paaks recente scheiding van zijn vrouw, beter bekend als de Zuid-Koreaans-Amerikaanse zangeres Jae Lin, kwam aan het licht toen hij afgelopen weekend de scheidingspapieren indiende. Het paar dat in 2010 trouwde, heeft samen twee zonen: de 11-jarige Soul Rasheed en de 6-jarige Shine Paak. .Paak streeft naar gezamenlijk juridisch en fysiek gezag over de kinderen en wil een gelijke verdeling van de bezittingen met zijn ex.

STERRE MARITH

Sterre Marith is een Nederlands-Molukse zangeres, woonachtig in Amsterdam. Ze deed in 2014 mee aan Holland's Got Talent en werd samen met de rest van haar girlband, waar o.a. Zoë Tauran deel van uitmaakte, derde. In 2018 werkte ze samen met Bizzey en in 2021 maakte ze een hit met Antoon, Zo Ben Jij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie